کاربرد نرم افزارهای شرکت Adobe

کاربرد نرم افزارهای شرکت Adobe
خلاصه‌ی کاربردهای نرم افزارهای شرکت Adobe به زبان ساده

 

فتوشاپ (Adobe Photoshop) یکی از مشهورترین نرم‌افزارهای این شرکت است که برای ویرایش عکس،طراحی پوستر، کارت ویزیت، لوگو و… استفاده می‌شود. کار با این نرم افزار نسبتا آسان است و امکانات زیادی را در اختیار کاربران خود می‌گذارد. مهم نیست که چند سال دارید و به چه کاری مشغولید، فتوشاپ می‌تواند به شما کمک زیادی کند.

پیشنهاد من: حتما کار با فتوشاپ را (حداقل در سطح مقدماتی) یاد بگیرید.

 

یکی از ابزارهای مهم پادکسترها ادوبی آدیشن (Adobe Audition) است. با این نرم‌افزار می‌توان صدا را ویرایش کرد و به آن موسیقی افزود. کسانی که به تلفیق موسیقی‌های مختلف در کنار هم علاقه‌ دارند می‌توانند آثار مختلفی با آن خلق کنند.
این نرم افزار از دو بخش مختلف تشکیل شده است: 

  • Waveform (حالت موجی) که برای ویرایش یک فایل صوتی است و افراد مبتدی می‌توانند با آموختن این بخش نیازهای خود را برطرف کنند. 
  • Multitrack (چند مسیری) که برای افرادی است که می‌خواهند به طور تخصصی چند فایل صوتی را همزمان تدوین کنند.
پیشنهاد من: اگر دغدغه‌ی تولید محتوا دارید، یادگیری مقدماتی ادوبی آدیشن می‌تواند بسیار کاربردی باشد.

 

پریمیر (Adobe Premiere) می‌تواند نیازهای شما را برای تدوین فیلم برطرف کند. ظاهر این برنامه کمی پیچیده است اما امکانات شگفت‌انگیزی نظیر ویرایش ویدیو و صدا،‌ حذف پرده سبز، تدوین همزمان چند فیلم و اضافه کردن افکت‌های مختلف را دارد.
این برنامه، سنگین است و قابلیت اجرا روی هر سیستمی را ندارد. زمانی که برای اولین بار پریمیر را روی سیستمم نصب کردم بعد از مدتی چندین چیپش سوخت و دیگر روشن نشد و مجبور به تعویض لپ تاب شدم.

پیشنهاد من: یادگیری ادوبی پریمیر سخت‌تر از دو نرم‌افزار قبلی است و
زمان زیادی می برد که بتوانید با همه‌ی امکاناتش آشنا شوید اما اگر به این کار علاقه دارید، می‌توانید در آن موفق شوید. 

 

افترافکتس (Adobe After Effects) به طور خاص برای ایجاد جلوه‌های ویژه‌ی سینمایی ساخته شده است و محیط آن شبیه به پریمیر است.

در پریمیر می‌توان چند ویدیو را همزمان ویرایش کرد اما در افترافکتس فقط می‌توانیم یک ویدیوی در حال ویرایش داشته باشیم. امکانات ساخت افکت‌های مختلف در افترافکتس بسیار متنوع‌تر از پریمیر است.

پیشنهاد من: پریمیر تا حدی می‌تواند نیازهای شما را برطرف کند،
اما اگر به طور خاص می‌خواهید جلوه‌های ویژه‌ی سینمایی تولید کنید افترافکتس انتخاب بسیار خوبی است.

 

ایلاستریتور (illustrator) مخصوص تصویرسازی است. این نرم‌افزار در میان گرافیست‌ها بسیار محبوب است. بهتر است قبل از یادگیری ایلاستریتور با نقاشی و طراحی آشنا باشید. بسیاری از شرکت‌ها برای استخدام نیرو در بخش گرافیک، آشنایی با این برنامه را ضروری می‌دانند.

پیشنهاد من: اگر به طراحی و تصویرسازی علاقه‌مندید ایلاستریتور گزینه‌ی خوبی است.

 

 

محیط ایندیزاین (Adobe Indesign) شبیه به فتوشاپ است اما به طورخاص برای روزنامه‌نگاری و صفحه‌آرایی طراحی شده است تا سرعت را بالا ببرد. Indesign می‌تواند مکمل برنامه‌های دیگر  باشد. برای مثال می‌توان طراحی‌های گرافیکی را با فتوشاپ یا ایلاستریتور انجام داد و خروجی‌ آن را به محیط ایندیزاین برد تا متن به آن اضافه شود.

پیشنهاد من: یادگیری ایندیزاین ضروری نیست و فتوشاپ تا حدی می‌تواند نیازهای شما را برطرف کند،
اما اگر به صفحه‌آرایی را به شکل تخصصی یاد بگیرید و از آن کسب درآمد کنید می‌تواند انتخاب بسیار خوبی باشد.

 

زمانی که فردی وارد یک وبسایت می‌شود، باید حس خوبی از کار کردن با بخش‌های مختلف آن داشته باشد، در غیر این صورت دیگر به آن سر نمی‌زند. ادوبی ایکس دی (Adobe Experience design) یکی از ابزارهای مهم طراحان وبسایت است تا تجربه‌ی مطلوبی را به مخاطب هدیه کند. 

پیشنهاد من: یادگیری Adobe XD برای عموم مردم کاربردی ندارد و مخصوص طراحان وبسایت است. 

 

 

اگر دوربین عکاسی دارید و می‌خواهید عکس‌های خود را ویرایش کنید لایتروم (Lightroom) می‌تواند برای شما مفید باشد. این برنامه افکت‌هایی را به شما ارائه می‌دهد که می‌تواند عکس شما را زنده‌تر کند.

پیشنهاد من:  فتوشاپ تا حدی می‌تواند به شما برای ویرایش عکس کمک کند اما
اگر بخواهید عکاسی را به شکل حرفه‌ای دنبال کنید و در آتلیه‌های عکاسی کار کنید به سراغ یادگیری این نرم‌افزار بروید.

 

سوال: شما با کدام یک از این نرم‌افزارها کار کرده‌اید؟ 

 

 

دیدگاه‌ها ۰